Granieten keukenblad voor je keuken

Exclusieve identiteit van een granieten aanrechtblad

Een granieten aanrechtblad, werkblad of keukenblad is puur natuur. Graniet is een natuursteen en wordt op verschillende plaatsen in de wereld gewonnen in een grote variatie aan soorten. Het aanrechtblad wordt vervaardigd uit granietplaten van 2 of 3 cm dik en kunnen tegen intensief gebruik. Het is uiterst functioneel, gemakkelijk in het onderhoud en geeft uw keuken een unieke uitstraling.

natuursteen keukenblad

Granieten aanrechtblad is onverwoestbaar

De robuuste uitstraling en diepe, eeuwenoude glans van granieten werkbladen spreekt mensen aan.
Het aanrechtblad geeft de keuken een geheel eigen betekenis door haar exclusieve identiteit en voldoet aan alle esthetische eisen, waaraan een aanrechtblad moet voldoen.

graniten keukenblad

De grote charmes van een granieten keukenblad en het gemak van onderhoud

Natuursteen is gemakkelijk te onderhouden en komt in de loop der jaren steeds meer tot leven. Eén van de grootste charmes van natuursteen is toch wel haar veelheid aan kleurschakeringen en de grote variëteit aan structuur. De bijzondere kleur en structuur van natuursteen geven keukens een unieke uitstraling, ook kan en laat natuursteen zich gemakkelijk combineren met elk keukenontwerp in allerlei stijlen.

Informatie over de verschillende soorten bladen uit natuursteen waaronder graniet, composiet en keramiek.

Als U een keukenspeciaalzaak bezoekt om uw nieuwe droom keuken uit te zoeken, dan wilt u daarvoor, en terecht, alleen de beste materialen. Ook moet u dan een keuze maken voor het bijpassend keukenblad uit de verschillende materiaalsoorten. Best moeilijk want de stijl van uw aanrechtblad, bepaalt voor een groot deel de uitstraling van uw keuken. Door de stijl te combineren met gebruiksgemak is een goede oriëntatie en deskundige begeleiding een must !
Op onze website laten wij u de vele mogelijkheden zien, die de materialen van natuursteen u kunnen bieden. Of u nu kiest voor het meest luxe graniet of het strakke en onderhoudsarme composiet of keramiek, elk materiaal heeft zijn eigen eigenschappen en authentieke uitstraling.

Heeft u vragen over prijzen van keukenbladen neem contact op