Keukenbladen

Natuursteen keukenblad, aanrechtblad en werkblad

Betonnen keukenbladen met industrieel design

Vroeger werd beton alleen gebruikt in de bouw, maar sinds geruime tijd is het eigenlijk niet meer weg te denken uit ons interieur. Een betonnen aanrechtblad wint al jaren aan populariteit.

Beton is een robuust een massief materiaal dat zich, door een koel en strak uiterlijk, schitterend aanpast in elk design. Steeds meer gerenommeerde keukenzaken nemen dan ook betonnen aanrechtbladen op in het assortiment.

betonnen keukenblad

Trendy industriële uitstraling met een betonnen aanrechtblad

Beton is een natuurproduct pur sang en vertoont ook alle kenmerken daarvan: verschillende structuren, haarscheurtjes en lichte en donkere delen. Het is een natuurproduct met een trendy, industriële uitstraling. Beton is van nature ruw, wat de betonnen werkbladen haar mooie uitstraling geeft. Omdat een ruwe oppervlakte niet praktisch werkt , wordt het aanrechtblad met een speciale coating bewerkt. Het betonnen aanrechtblad wordt hierdoor glad en wordt tegelijkertijd beschermt tegen vlekken, zonder dat de trendy  uitstraling verloren gaat.

aanrechtlbad beton

Fraaie combinaties met een aanrechtblad van beton

Met een aanrechtblad van beton kunnen fraaie combinaties worden gemaakt van verschillende toepassingen in hetzelfde materiaal. In de keuken kunnen zowel het aanrechtblad als de achterwand, maar ook het werkblad op het kookeiland en de vensterbanken en tafels in één soort worden uitgevoerd. Er zijn talloze uitvoeringen denkbaar zoals bijvoorbeeld dikte, afwerking, randdetails en vorm.

Heeft u vragen over prijzen van keukenbladen neem contact op