Keukenbladen

Glazen keukenbladen zijn hip

Met de keuze voor een glazen keukenblad kiest je voor een luxe en exclusieve uitstraling

Als u aan glas denkt kunnen wij ons voorstellen dat u niet direct aan uw keukenblad denkt. Glas wordt doorgaans verticaal toegepast, maar het kan ook uitstekend in een liggende positie worden toegepast. Wat dacht u bijvoorbeeld van een glazen werkblad met achterwand in uw keuken?

glazen keukenbladen voor je keuken

Exclusieve gehard glazen aanrechtbladen door geëtste platen en afgewerkte onderzijden

Bepaalde glassoorten lenen zich zeer goed om als aanrechtblad te dienen. Met een kras werende geëtste bovenzijde en een in kleur gelakte onderzijde ontstaat een aanrechtblad dat uniek is in haar soort, hygiënisch en zeer functioneel. Ook is een glazen werkblad uniek; door het glas speciaal te etsen wordt het krasbestendig. Het aanrechtblad geeft de keuken een geheel eigen betekenis door haar exclusieve identiteit en voldoet aan alle esthetische eisen, waaraan een aanrechtblad moet voldoen.

practige glazen keukenbladen is bijzonder mooi

Informatie over de verschillende soorten bladen uit natuursteen waaronder graniet, composiet en keramiek.

Als U een keukenspeciaalzaak bezoekt om uw nieuwe droom keuken uit te zoeken, dan wilt u daarvoor, en terecht, alleen de beste materialen. Ook moet u dan een keuze maken voor het bijpassend keukenblad uit de verschillende materiaalsoorten. Best moeilijk want de stijl van uw aanrechtblad, bepaalt voor een groot deel de uitstraling van uw keuken. Door de stijl te combineren met gebruiksgemak is een goede oriëntatie en deskundige begeleiding een must !
Op onze website laten wij u de vele mogelijkheden zien, die de materialen van natuursteen u kunnen bieden. Of u nu kiest voor het meest luxe graniet of het strakke en onderhoudsarme composiet of keramiek, elk materiaal heeft zijn eigen eigenschappen en authentieke uitstraling.

Een glazen aanrechtblad wordt gemaakt van thermisch gehard glas. Dit glas wordt verhit tot ca. 650°C, waarna het wordt afgekoeld door gestuwde koude lucht. Thermisch gehard glas is vele malen sterker dan normaal glas en kan moeilijk breken. Glazen aanrechtbladen zijn meestal ca. 10 mm dik.

Heeft u vragen over prijzen van keukenbladen neem contact op