Keukenbladen

Aanrechtbladen en werkbladen zijn de sfeermakers van de keuken

Natuursteen keukenblad

Natuursteen is een verzamelnaam voor duizenden soorten stenen, afkomstig uit de hele wereld. Het uitzicht en de eigenschappen van natuursteen worden bepaald door de manier waarop de steen werd gevormd onder meer door rivieren, vulkanen of door gebergtevorming.
Natuursteen is uniek, omdat geen enkele plaats op aarde dezelfde geologische processen heeft ondergaan of dezelfde samenstelling heeft. Daardoor kan natuursteen van éénzelfde steensoort ook onderling verschillen in uitzicht en eigenschappen. Natuursteen als keukenblad is verkrijgbaar in granieten, hardsteeen, en kwartsieten. Hardsteen kennen wij als marmers of het specifieke keukenblad Belgisch hardsteen waar forsielen in zitten. Kwartsieten komen het diepst uit de aarde en zijn het harste mariaal en hebben zeer mooie exlusieve kleren. De granieten zijn veelal in vele kleuren beschikaar

Voorkom teleurstelling: kleuren op het internet wijken vrijwel altijd af van de realiteit, bezoek dus altijd onze showroom zodat u de juiste kleuren ziet.

Share :

Twitter
Telegram
WhatsApp