Keukenbladen

keramiek keukenblad

Keramische werkbladen komen van drie grote internationale bedrijven:

  • Cosentino
  • Neolith
  • Lapitec.

Vanaf 2011 groeit de populariteit van keramieken keukenbladen. En het voordeel van het dunnere materiaal is dat het ook veel verschillende oppervlaktestructuren biedt.

Er zijn 4 diktes van keramische werkbladen: 6 mm, 8 mm, 12 mm en 20 mm. Daarom zijn eramische werkbladen zijn licht van gewicht.

Dikte keukenblad

Waarom Keramiek kiezen?

Omdat de samenstelling van keramische keukenbladen 100% natuurlijk materiaal is. En omdat er geen speciale bindende elementen zoals harsen of andere milieubelastende middelen nodig zijn maakt keramiek een van de meest milieuvriendelijke aanrechtbladen.

voordelen

Voordelen keramische werkbladen

Graniet zeer hittebestendig is, maar een beperkte kleur heeft en gemakkelijk water opneemt – aan de andere kant is kwarts gemakkelijk verhit, maar heeft het een breed palet en is het bestand tegen porositeit.

  • hittebestendig
  • zeer sterk, dus duurzaam, kras vast en maatvast;
  • niet poreus, waardoor (chemische) vloeistoffen niet in het aanrechtblad sijpelen
  • bestand tegen vervuiling
  • gemakkelijk te onderhouden
  • Antibacterieel
  • bestand tegen de ultraviolette straling van zonlicht.

Qua kleuren is het huidige aanbod 150-200: van wit tot zwart, metaalstaal, roestig metaal, betonbeton, grijs betondesign of beige. En elk jaar worden er nieuwe productkleuren toegevoegd of verkocht!

Dekton Aanrechtbladen

Je kunt proberen om op het keramische aanrechtblad te krassen, hem bloot te stellen aan een hete pan en hem vervolgens in vet en olie op het keukenblad achter te laten en in laten weken. Keramiek heel gemakkelijk te onderhouden.

Dekton by consentino is een Keramisch werkblad voor in de keuken met een antibacteriƫle werking, waardoor ze extreem hygiƫnisch zijn.

Share :

Twitter
Telegram
WhatsApp